Vakfıkebir'de 10 Kasım Kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. Yıldönümü dolayısıyla ilçemizde anma programları düzenlendi.

Hükümet binası önünde Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra Vakfıkebir Fen Lisesi Öğrenci Yurdu Salonundaki programa geçildi. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vakfıkebir Fen Lisesi Müdürü Cengiz Kasımay yaptı. Programda şiirler okundu, Atatürk konulu oratoryo ve koro şarkı ve türküler söyledi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile tören sona erdi.