Vakfıkebir Karadağ yaylası karlandı

Trabzon Vakfıkebir Karadağ Yaylası ve tatilcilerin son günlerde uğrak yeri olan Taşlıyatak Göleti’nde kartpostallık manzaralar oluştu.
Kar yağışıyla birlikte 1800 rakımlı Karadağ Yaylası Vakfıkebir İlçe merkezine 49 kilometre mesafede olması yaylacıları ve tatilcileri hafta sonu yaylalara akın etmesine neden olurken özellikle Taşlıyatak Yaylası’nda yapılan yapay göl doğaseverlerin uğrak yeri oldu. Kar yağışı 5 santimetreyi bulması kart postallık fotoğrafların çekilmesine olanak sağlarken tatilciler mest oldu.