banner87

Bu haber kez okundu.

Vakfıkebir Ekmeği ve Külek Peyniri Tanıtımını Yapıldı

Trabzon Olgunlaşma Enstitüsünce 'Klasik Türk Mutfağı ve Trabzon Mutfak Kültürü' temasıyla hazırlanan etkinlikte, Coğrafi İşaretli ürünler Vakfıkebir Ekmeği ve Vakfıkebir Külek Peyniri tanıtımını yaparak misafirlerin beğenisine sunuldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Doç. Dr. Mehmet Akif Şen'in, Trabzon mutfağının kültürel gelişimi ve yerel ürünlerin mutfaktaki rolüne ilişkin sunumunun ardından, etkinliğe destek verenlere plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.