banner87

Bu haber kez okundu.

Vakfıkebir'de yangın

Trabzon Vakfıkebir İlçesi Körez Mahallesinden akşam 19.45 saatlerinde elektrik kontağından çıkan emekli Öğretmen ve Hilal Kitabevi sahibi Mehmet Alp’ın iki katlı baba evi yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangını gören mahalle sakinlerinin itfaiyeye haber vermesi üzeri ne olay mahalline Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Vakfıkebir itfaiyesinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangına Çarşıbaşı ve Beşikdüzü itfaiye ekiplerinin takviyesiyle soğutma çalışmaları sonrasında yangın tamamen söndürüldü. Vakfıkebir Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekiplerin çevre kontrolüyle güvenlik sağlandıktan sonra yangın mahalli tamamen boşaltıldı. Yangın sırasında 112 sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulundu.

Elektrik kontağından çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirdi.

Anahtar Kelimeler:
Vakfıkebirde Yangın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.