Bu haber kez okundu.

OLMAYINCA OLMUYOR 1-1

Trabzonspor, Süper Lig’in 7’nci haftası maçında sahasında Alanyaspor’u konuk etti. Müsabakaya çok etkili başlayan Bordo-Mavili ekip ilk dakikalardan itibaren inanılmaz bir baskı ile Alanyaspor karşısında gol aradı. 8.dakikada Djaniny çalımlarla ceza alanına girmek istedi, savunmadan dönen topu Cornelius kaleye gönderdi, Serkan mutlak golü önledi. Pozisyonun devamında kullanılan köşe atışında Berat’ın ön direkten aşırttığı topu arka direkte Djaniny kaleye göndermek istedi, Milunovic çizgiden topu çıkardı. 33.dakikada gelişen Alanya atağında Emre’nin şutunda Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

Müsabakanın 35.dakikasında savunmada hazırlıksız yakalanan Trabzonspor, Diedhiou’nun golüne engel olamadı ve sahasında 1-0 geri düştü. Bu golün şokunu üzerinden atıp yeniden rakip kalede baskı kuran Trabzonspor, 42.dakikada Cornelius ile beraberlik golünü kaydetti. Nwakaeme’nin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışta Bakasetas’ın mükemmel ortasına aynı güzellikte yükselen Cornelius, topu köşeye bırakarak skoru 1-1 yaptı. 45.dakikada Davidson’un şutunda Uğurcan Çakır köşeye giden topu mükemmel bir şekilde kornere gönderdi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da tempo hiç düşmedi. Trabzonspor galibiyet golü için Alanyaspor kalesinde baskı kurarken kontradan da kalesinde pozisyonlar verdi. Müsabakanın 75.dakikasında müthiş paslaşmalarla ceza sahasına giren Gervinho’nun şutunda kaleci Serkan golü önledi. Dönen topta kontrada yakalanan Trabzonspor’da Hüseyin rakibini düşürünce ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın 83.dakikasında Emre Akbaba’nın şutunda top üstten auta gitti. 90.dakikada Hamşik’in kullandığı köşe atışında Edgar’ın kafa vuruşunda kaleci Serkan golü önledi.

 

Anahtar Kelimeler:
OLMAYINCA OLMUYOR 11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.