Bu haber kez okundu.

Erkan KUZUR Öz Güven-Sen Trabzon İl Başkanından bayram mesajı

Başkan Kuzur mesajında,“Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan bir Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakarak mübarek ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz.Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan dünyanın bir çok yerinde bulunan Müslümanların sıkıntılarının giderilmesi islam alemine birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum. Bu Ramazan Bayramı’nı küresel boyutta yaşadığımız bir salgın nedeniyle evlerimizden çıkmadığımız, büyüklerimizi ve sevdiklerimizi kucaklayamadığımız, komşularımızı ve kaybettiğimiz yakınlarımızı ziyaret edemediğimiz olağandışı bir dönemde kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle,başta tüm teşkilatımızın, üyelerimizin,özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımın Ülkemizin ve tüm dünyadaki Müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar,sağlıklı günlerde kucaklaşacağımız nice bayramlara ulaşmamız temennisi ile bayramların tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini dilerim.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.