Bu haber kez okundu.

YENİDEN REFAH PARTİ’Sİ DİVAN TOPLANTISI VAKFIKEBİR DE YAPILDI

Geniş bir katılımla yapılan Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Divan Toplantısında konuşan İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, ‘siyasete zarafet getirdik’ dedi. Vakfıkebir İlçe Başkanlığı binasında İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan divan toplantısında slayt gösterisinin ardından Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek bir konuşma yaptı. Çiçek, katılımcılara ‘hoş geldiniz’ diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Ocak Ayı’nda Vakfıkebir ilçemizde yapılan temayül ile kurucu ilçe başkanı olarak atandık. Kurucular kurulunu oluşturup, 6 Nisan’da kongremizi gerçekleştirdik.

İl kongremizi ve 17 kasım’da da,“burada gelecek var “sloganı ile 45 bin kişinin katıldığı büyük kongremizi yaptık ve artık önümüz açık; bundan sonrası seçim çalışmasıdır. Teşkilatımız ile birlikte her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başladık.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak siyasete zerafet getirdik. İnşallah yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla, yumuşak bir üslup ile doğruları söyleyerek çalışıyoruz. Vakfıkebir ilçemiz ile Yeniden Refah Partimizi tanıştırdık.

Girilmedik işyeri, çalmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Güzel ilçemizde yapılamayan, eksik kalanları tamamlayacağız.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı gerek sosyal, gerek maddi yönden insanımız zor günler geçiriyor. Siyaseten bunların giderilmesi, halkımızın refah seviyesinin yükseltilmesi, manevi yozlaşmanın önüne geçilmesi için, yarınlarımıza daha iyi bir yaşam için, artık burada REFAH var, burada adalet var, burada güven var, burada gelecek var, vakfıkebir için biz varız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum”.

Teşkilat Başkanı Ahmet Kahraman ise sunduğu teşkilat raporunda, Vakfıkebir ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 12 mahallede başkan ataması yaptık, üye çalışmalarımız devam ediyor. Hasta ziyaretleri, yaşlı ziyaretleri, engelli ziyaretleri yapmaktayız. Taziyelere katılmaktayız. Her Cuma akşamları halkla ilişkiler başkanlığı ile kahvehane sohbetleri düzenlemekteyiz. Ankara büyük kongrede Vakfıkebir den 37 kişi ile katılım sağladık” dedi.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Sabahattin Ülkü’nün yaptığı değerlendirme konuşmasının ardından mahalle başkanlarına rozet takıldı ve yetki belgeleri verildi.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen divan toplantısına Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı ve iş adamıı Gökhan Şahin, teşkilat mensupları ve partililer katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.