Bu haber kez okundu.

‘’VAKFIKEBİR’DE MİTİNG YAPTI, DESTEK İSTEDİ!’’

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şılbır Cumhuriyet Meydan’ında seçim otobüsü eşliğinde miting yaparak Vakfıkebir halkına hitap etti.
Mitingde açılış konuşmasını yapan Demokrat Parti Genel İdare Kurul Üyesi Ali Akar ‘’Bu ülkede hala Demokrat Parti’nin izleri vardır!’’ dedi.
Akar konuşmalarında, ‘’Çoluk çocuğumuz hala köylerde kara lastikle geziyor, vatandaşım öğle yemeğinde ne yiyeceğim diye düşünüyor. Bunlar fuzuli yatırımlara milletin parasını peşkeş çekiyorlar! Ampul sarayına 76 tane danışman aldı. Değerli kardeşlerim her birinin aylığı 14.000 Tl! Bu artistlerden olan danışmanları ne yapacaksın! Milletin parasını daha ne kadar peşkeş çekeceksin, yeter artık! Bu yörede ki 46 çay fabrikasının 39’unu Demokrat Parti yaptı, çimento fabrikalarını Demokrat Parti yaptı! Bizler yaptık, onlar sattı, saraylarında yediler!’’ dedi. 
Başkan Adayı Şılbır mitinginde yaptığı konuşmada;
‘’Saygıdeğer Vakfıkebir’liler hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün ülkemizde beka sorunu diye öne sürülen konu ülkemizin ekonomik olarak zevki sefa ile tarumar edilmesinden kaynaklanmaktadır! Hiçbir ülke ekonomik olarak güçlü olduğu zaman, beka sorunu söz konusu olmaz! Ama 2002’de kişi başı vergi ücretimiz 600 dolar iken, bugün 1930 dolardır! Buna rağmen bunlar kendi zevki sefa ve saltanatları için harcanınca bu memlekette beka sorunu hâsıl olmuştur!
Bugün esnafımız Bağ-Kur’unu, sigortasını ödeyemez hale getirilmiştir. Bugün 31 Ekim 2006’da yürürlüğe koyulan tohum yasasıyla birlikte yerli tohumları bitirerek emperyalistlere mahkûm bırakılmış bir ülkede sebze ve meyve fiyatları tavana vururken varlıktan bahsedilmektedir! Bunlar bilinçli, programlı bir şekilde emperyalist güçlerin etkisiyle bizim yüce milletimize mevcut hükümetimizin dayatmalarıdır, bunlara yeter artık dur deme vaktidir!
Çoluk çocuklarımızın yarınları, geleceği, refahı, huzuru için mevcut iktidara dur deme vaktidir!
Saygıdeğer vatandaşlarım, bizler seçim çalışmaları için ilçeden ilçeye koştururken yolda otostop çeken öğrenci kardeşlerimizi, çocuklarımızı arabalarımıza alıyoruz, gidecekleri yere kadar taşıyoruz. Çocuklarımıza, öğrencilerimize otobüs ücretlerini kaldıracağız dediğimiz zaman bizlere nasıl yapacaksınız, nasıl finanse edeceksiniz diye sordular! Kendi zevki sefalarında temsil ve ağırlama giderlerinde eşine dostuna milletin parasını peşkeş çekenler çocuklarımızın bir otobüs ücretini çok görüyorlar! Trabzon’un bağrından kopmuş, her taşını toprağını bilen, içinizden biri olarak şahsıma desteklerinizi istiyorum.
Sağ olun, var olun!’’ diyerek mitingi sonlandırdı.

VAKFIKEBİR’İN DEMOKRAT’A İHTİYACI VAR!

Vakfıkebir halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Şılbır’a vatandaşlar, ‘’Vakfıkber’in demokrasiye ve size ihtiyacı var!’’ sloganlarıyla eşlik ettiler.
Ay sonunu zor getiriyoruz diyen esnaf, ‘’Trabzon Türkiye’nin en pahalı illerinden birisi oldu. Bundan en çok emekliler ve öğrenciler etkileniyor.’’ Dediler.
Vakfıkebir’de yaşayan öğrenciler Trabzon’un pahalı bir şehir olmasından şikayet ederken, kendilerine yeteri kadar önem verilmediğini ve sosyal alanlarının eksik olduğunu vurguladılar.
Şılbır’dan söz alan öğrenciler desteklerini vereceklerini söylediler.

ZORLUOĞLU UFAK PARTİ DİYORMUŞ!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır seçim çalışmalarını hızla devam ettiriyor.
Vakfıkebir’de Demokrat Parti İlçe binasında vatandaşla bir araya gelen Şılbır, Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nu eleştirdi.
Zorluoğlu’nun kendisine ve partisine yaptığı ithamları kınarken, ‘’Bazı küçük partiler sahaya indi ibaresini kullanan Sayın Zorluoğlu ne demek istiyor? Sayısal üstünlüğümüz olmasa bile siyasal üstünlüğümüz vardır. Bugüne kadar AKP siyasal üstünlüğümüzün adını kullanarak buralara gelmiştir. 2002’de AKP diye bir parti var mıydı? Otobüs süsleyerek yola çıktılar, seçim mi alacaklar imasında bulunuyor. Sana ne be kardeşim, neden zorlanıyorsun? Biz Demokrat’ları ayağa kaldırmak için, biz varız demek için yola çıktık. Halkımın gözü açılınca, sizlerin gözü mü korktu? Bu seçimde bizde varız. Memurluk yaptığın her bina Demokrat Parti’nin emekleriyle yapılmıştır ve ülkenin her taşında toprağında imzası vardır. Bu partinin küçük mü büyük mü olduğunu Demokrat Parti’nin yaptığı hizmetlerle görsün!’’ diyerek sert sözlerle eleştirdi.

YOL TEMİZLEME ÜCRETİNİ İNDİRECEĞİZ!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Vakfıkebir ilçesinde ki kahvehane gezilerinde vatandaşlara projelerini anlattı.
Yol temizleme ücretini indireceğiz diyen Şılbır, ‘’İnşaat Ruhsatı Alınırken ödenen yol temizleme ücretinin kat sayısını 2’tlden 50 kuruşa indireceğiz. Daha önce de yol ücretinde ki afaki fiyatları da biz indirmiştik. Ama bu hükümet nereden nasıl yerim diye kârdır diye düşüncesiyle, vatandaşı yediler ama biz yedirtmeyeceğiz.’’ Dedi.

MEYVE VE SEBZE FİYATLARI!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, tanzim satışlarının bir rant satışı olduğunu vurgularken çözüm yolu olarak projelerinde yer alan 21. Maddeyi vatandaşlara anlattı.
Başkan Adayı Şılbır, ‘’Meyve ve Sebzelerdeki aşırı fiyat artışı olması durumunda pazarcılık, yerel market ve manavlar ihtiyaca göre Trabzon Hali vasıtasıyla sübvanse edilerek, bu sayede Trabzon’un her mahallesinde, köyünde fiyatlar sabit tutulup herkesin kuyruğa girmeden alması sağlanacaktır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.