Bu haber kez okundu.

VAKFİKEBİRDE HATİMLE TERAVİH NAMAZI KILINIYOR

Merkez Yavuz Sultan Selim Camii'nde yatsı namazını müteakip kılınan ilk teravih namazını İmam Hatip Hafız İlyas Kahraman kıldırdı.

İlçe müftülüğünün, merkezî bir camide hatimle teravih namazı kıldırılması projesi kapsamında, merkez Yavuz Sultan Selim Camii'nde kılınmaya başlanan teravih namazına ilk gece, kadın cemaatle birlikte yaklaşık 80 kişi katıldı. Kur'an-ı Kerim'in ilk cüz'ünün okunduğu 20 rekatlık teravih namazının her bir rekâtında Fâtihâ sûresinden sonra Kur'an-ı Kerim'den bir sâhife olmak üzere 20 rek'atta 20 sâhife tilâvet olunarak bir cüz tamamlanmış oluyor.

30 cüz'den müteşekkil olan Kur'an-ı Kerim'in teravih namazları süresince her gece bir cüz'ünün tilâvet olunmasıyla Ramazan ayı sonunda (son teravihle) Kur'an-ın hatmi de tamamlanmış olacak.

Vakfıkebir merkez Yavuz Sultan Selim Camii'ndeki hatimle teravih namazlarını, ilçe müftülüğünde görevli hafız din görevlilerinden, her akşam farklı bir hafız kıldırılacak.

Haber:Mehmet Bülent ALP

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80