Bu haber kez okundu.

Vakfıkebir’de hamsi şöleni yapıldı.

Tezahüratlar eşliğinde alana giren Ünal Karaman ve futbolculara yoğun ilgi vardı. Hamsi Şöleninde açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Hasan Bahadır, Trabzonspor'un bayrağını bundan sonra gençlerimiz taşıyacak. Ünal Karaman'ın gelmesiyle Trabzonspor yerli ve milli olduk dedi.
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, taraftarlar olarak birlik ve beraberlik içersinde kaynaşmalara her zaman ihtiyacımız var. Trabzonspor bizin ortak sevdamızdır, siyaset üstüdür. Trabzonspor Türkiye'de eğilmeden dik duruşun simgesidir.Trabzonspor Trabzon halkının gururu ve ortak değeri olduğunu belirtti.
"Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi" Tezahüratları eşliğinde konuşmasına başlayan ve taraftarlarımızla her zaman gurur duyduklarını dile getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, aranızdan hiç bir zaman ayrılmadık. Yoğun programlarımız dolayısıyla sizin gibi güzel insanlara cehennem değil cennet yakışır. Gönlüm her günü başka mahalle ve ilçelerde yaşamaktan yana. Trabzonspor tesislerinin kapıları her zaman sizlere açıktır. Aranızda olan Trabzonspor sevgisi her geçen gün artarak devam etti.
Emekli Öğretmen Fahrettin Günaydın'ın Ünal Karaman adına yazdığı şiir uzun süre Karaman ve taraftarlardan alkış aldı. Şölen hamsi ikramından sonra sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.