Vakfıkebir millet bahçesi ihaleye çıkıyor

TOKİ, Vakfıkebir’e ekmek temalı millet bahçesi yapmak için 10 Eylül’de ihaleye çıkacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından TOKİ aracılığıyla Yalıköy Mahallesi sahilinde yapılacak olan ekmek temalı millet bahçesi projesinin ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ’nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Trabzon ili Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi, Millet Bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ve altyapı çalışmalarının ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde yapılacaktır.” denildi.