banner87

Bu haber kez okundu.

Vakfıkebir MHP’de yeni yönetim belli oldu

GENEL MERKEZ, YILDIRAY TOPAL’IN YENİ LİSTESİNİ ONAYLADI

MHP Genel Merkezi’nden gelen resmi belgede kısa bir üst yazı ile durum izah edilmiş. Yapılan izah yazısında şu ifadelere yer verilmiş: “Yıldıray Topal, Tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi’nin Trabzon ili Vakfıkebir ilçe ‘Kurucu Yönetim Kurulu’nun Başkanlığınız altında, tüzüğümüzün 34. madde uyarında aşağıda isimleri yazılı üyelerden teşkil olunması uygun görülmüştür.”

“BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM”

Yeni Yönetim kurulu listesinin onaylanması ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Yıldıray Topal, “Öncelikle yeni yönetim kurulu listemi onaylayarak bizi bu göreve layık gören teşkilat başkanlarıma ve liderimiz Devlet Bahçeli Beye şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte Devleti ve Milletinin Bekası için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Milliyetçileri olarak üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler millete rağmen değil, millet için siyaset yapan bir davanın yılmaz savunucularıyız. Bizler millete efendilik değil, hizmetkarlık yapmayı kendine edinmiş, Dava neferleriyiz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı, ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yaklaştığı bu süreçte çalışmalarımızın semeresini Vakfıkebirli hemşehrilerimin teveccühleri ile rekor bir oyla başarıyı yakalayacağımıza inancım tamdır. Devlet’inin yanında olan Milletin Beka’sını düşünen Şuheda’ya vefa duygusunu kalbinde taşıyan bütün hemşehrilerimi Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek vermeye davet ediyorum. Milli Devlet, güçlü iktidar için güçlü bir şekilde göndereceklerine inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncülerle bütün hemşehrilerimi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Abdullah Karaş, Turan Çalışkan, Murat Dost, Coşkun Kadir Tamtürk, Volkan Atik, Orhan Alp, Hasan Kurt, Ahmet Şentürk, Mustafa Haliloğlu, Rahman Baş, Osman Sağlam, Temel Öztürk, Ahmet Çavuş, Atakan Kayhan, Ali Bulut, Hayrettin Günaydın, Ali Kemal Sağır, Ömer Fahri Demir, Uğur Çalık, Belgin Çabuk. Kerim BAŞTAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.