Bu haber kez okundu.

Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta'dan Bayram Mesajı

Kaymakamımız mesajında; " İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban bayramları cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği, gönül birliği oluşturduğu günlerden biridir.

Bu bayram sevincini ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle yaşamanın, birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum. Hep beraber dünyaca zor günlerden geçtiğimiz pandemi sürecini unutmadan sosyal mesafeyi koruyarak, hijyen kurallarına gereken özveriyi, kendimizin ve ailemizin sağlığı için gösterelim. İlçemizde vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbir alınmıştır.

Bayramda görev başında olan tüm güvenlik görevlilerimize, sağlık personellerimize, mesai yapacak olan bütün çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar dilerim. Bu düşüncelerle Vakfikebir'li hemşehrilerimizin, Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının baki olduğu bu günlerin milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.