Vakfıkebir ‘de Maske Takmayanlara ceza geldi

Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada: Tarım ve hayvancılık faaliyetlerini yürütmek amacıyla tarla, bahçe ahır vb.alanlarda bulunanlar hariç olmak üzere ilimiz genelinde tüm cadde, sokak ve benzeri araç ve yaya trafiğine açık alanlarda hıfzı sıhha kurulu kararıyla maske takma zorunluluğu getirildi. Bilindiği gibi maske takmayanlara 900 TL ceza kesilmeye başlanmıştı..

Trabzon Vakfıkebir ilçesinde bugün 3 kişiye maske takmadıkları gerekçesiyle cezai işlem 900’TL para cezası kesildi.
Lütfen dikkat edelim. Maskelerimizi takalım.