Bu haber kez okundu.

VAKFIKEBİR CHP GENÇLİK KOLLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Vakfıkebir Cumhuriyet Halk Partisi binasında organize edilen kahvaltı programına gençlerin ilgisi gözlerden kaçmadı. Kahvaltı programında bir konuşma yapan CHP Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Emirkan Çalık; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti korumak, yaşatmak, kısacası bu ülkenin geleceğine yön vermek bizlerin, yani gençlerin elinde. Bu nedenle gençler olarak elimizi taşın altına koymak zorundayız. Bu kapsamda genel seçimler öncesinde daha çok çalışmaya, geleceğimiz adına projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Çalık; “Cumhuriyetimizde bazen birilerinin sıkıntıları oluyor.

Bazen de hepsi bizden fazla Cumhuriyetçi oluyor. Bizler hepimiz Türkiye Cumhuriyetine bağlı Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürüyen gençleriz. Bugün ne kadar Cumhuriyetimizle gençlerimizle özellikle bir takım yaptırımlar yapılmak istense de, parçalanmak istense de biz gençler olarak Cumhuriyetimize sahip çıkabilmek için alanlarda her zaman mücadelemizi verdik. Hepimizin Vakfıkebir’de birbirimize ihtiyacı var. Biz hepimiz Vakfıkebirliyiz. Vakfıkebir’in gençleriyiz. Sıkıntılarımız problemlerimiz bellidir ama şundan emin olun. Yakın süreçte AKP’nin 20 yıllık iktidarını yıkıp, Trabzon’un 18 ilçesi arasında en güzel ilçesi olan Vakfıkebir’imizi gerekli noktalara çıkartacağız” ifadelerini kullandı.
Kahvaltı programıyla amaçlarının gençlerin sesine kulak vermek, gençlerin gözünden geleceğin hayal edilen Vakfıkebir’i dinlemek olduğunu ifade eden CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, “Gençlere olan yatırım geleceğe olan yatırımdır. Şahsım olarak her zaman ülkemizin geleceği olan yeni nesillere büyük önem veriyorum. Gençlerin yanında olup gençleri dinleyip, bizlerden ne istediklerini bizzat kendilerinden öğrenmek istedik. Bu amaçla fikirlerini rahatça ifade edebilecekleri samimi bir ortam oluşturarak kendileriyle kahvaltı programında buluştuk. Gençlerle bir arada olduğum süre zarfında Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ‘’Bütün ümidim gençliktedir’’ sözünün doğruluğuna bir kez daha şahit oldum. Gençlerin fikirleri bizim için her zaman çok kıymetli olacak. Gençliğe verdiğimiz önem ve güven yaptığımız tercihlerde de belli oluyor dedi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.