Müftülerimiz Göreve Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, 2020 yılı için hâlen görevde bulunan personelin, görev veya yer değiştirme taleplerini sonuçlandırdığı 1 Haziran 2020 tarihli “Atama Nakil” onayı ile; Samsun Atakum İlçe Müftülüğü görevine atanan Trabzon Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal’ın yerine, yine Diyanet İşleri Başkanlığı’nın aynı tarih ve sayılı atama kararı ile Bartın Kurucaşile İlçe Müftüsü Recep Şahan atanmıştı.

Vakfıkebir’in yeni Müftüsü Recep Şahan, 09 Temmuz 2020 tarihi itibariyle ilçe müftülüğü görevine başladı.

7 yıl görev yaptığı ilçede, adından söz ettirecek önemli hizmetler bırakarak Vakfıkebir’den ayrılan Müftü Hüseyin Köksal ise 08 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Atakum İlçe Müftülüğü görevine başladı.

Her iki müftümüze de tekrar hayırlı olsun temennisiyle yeni görevlerinde başarı ve muvaffâkiyetler diliyoruz.