Bu haber kez okundu.

Kore Gazisi Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak’ta ikamet eden Merhum Gazi Öztürk (88) iki yıl önce geçirdiği beyin kanaması yatağa bağlı olarak tedavi görüyordu. Son zamanlarda hastalığının artması sonucu kaldırıldığı SSK Atatürk Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Naaşı doğum yeri olan Trabzon’un Vakfıkebir İlçesine getirilerek ilçeye bağlı Güneyköy Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.
Kore gazisi Öztürk’ün Türk bayrağına sarılı tabutu,Vakfıkebir Merkez Eski Camii avlusuna getirildi.

Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazesi ilçeye bağlı Güneyköy Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Defin merasiminin ardından gazinin tabutuna sarılı Türk bayrağını ailesine teslim etti.
Cenaze törenine Kore gazisi Mevlütağa öztürk’ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra ilçe kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkan vekili Özer Aktaş, Vakfıkebir Muharip Gaziler derneği üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Öztürk beş çocuk babasıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.