banner87

Bu haber kez okundu.

HAFIZ MUHAMMET SAKA BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

Daha önce Trabzon'da yapılan yarışmada il birincisi olarak bölge finali yarışmasına katılmaya hak kazanan Vakfıkebir Merkez Yeni Camii Müezzin Kayyımı Hafız Muhammet Saka, Tokat'ta düzenlenen 'Doğu Karadeniz Bölge Finali'nde de birinci seçildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, din görevlileri arasında düzenlediği 'Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda, önce Trabzon il birinciliği ve ardından da Tokat'taki bölge finalinde bölge birinciliğini elde eden Hafız Muhammet Saka, Türkiye birinciliği için Muş'ta yapılacak Türkiye finali yarışmasına katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Esmer 3 yıl önce

Tebrik ediyor. Ve canı gönülden kutluyorum. Ne varsa sizin gönül sofranızda var. Asıl gerçek olan sizlersiniz. Allah yolunu umut ettiğin yerlere ulaştırsın.