Bu Özel Günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Trabzon Vakfıkebir ilçesi İlyaslı mahallesi sakinlerinden Osman BEKTAŞ’IN yakışıklı Oğlu Emre BEKTAŞ’IN düğün Merasimi 18 Ağustos Pazar günü saat 20.00’da Vakfıkebir Sabri Bahadır düğün salonunda gerçekleşecektir..

Sevgi kuşağından geçip, göğe doğru yol aldık.Bulutların arasından tüm dostlara haber saldık.Bu bir Ağustos akşamında evlenme kararı aldık.Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Hediye-EMRE BEKTAŞ