Bu haber kez okundu.

‘Lakin bu süreçte çok yıprandım. Sohbetin başından beri anlattığım bir takım şeylerden anlamışınızdır. Zaten iğrenç, midye bulandırıcı ,yalan ve iftiralara maruz kalan aleyhimize birçok şey yazıldı çizildi.Dedikodular edildi. Bunların hesabını mahşere bıraktım. O büyük mahkemede rabbimin huzurunda dedikodu yapan ,yalana sarılan ,çamur atanlara ,gelip yüzüme söyleyemeyenlere ,hakkımda yalan konuşanlara, haklarımı helal etmiyorum. İlahi mahkemede inşallah buluşup hesaplaşacağız.

Değerli kardeşlerim,2 örnek vereyim bilginiz olsun. Yalan çok hızlı yayılıyor hakikat yayılmıyor fakat kayıta geçsin diye söylüyorum. Hem dünya kamerası hem de ahiret kamerasına Kiramen Katibin meleklerinin kayıtlarına geçsin diye söylüyorum. Kuran kursunun parasını zimmete geçirdi. Oturdugu dairesinin parasını diyanete ödettiği gibi son derece iğrenç midye bulandırıcı şeyler duyduk. Çünkü dertlerimizi anlatacak kimse yok. Sadece şimdi size anlatıyorum. Kayıtlara geçsin diye. Bütün bunların hesabını ahirette göreceğiz.Madem öyle bir iddia var mahkeme var suç duyurusunda bulunun ne diye çamur atıyorsunuz. İlgili yerlere şikayet et benim hem dünyada hem de ahirette veremeyeceğim bir gram hesap yoktur.Elhamdulillah 8 Ay önce bu ilçeye atandığımızda Kuran kursumuzun 500 milyar borcu vardı.Şimdi 400 borcu var.Yahu Kuran kursunun borcunu söyle diyor adam.Bana kürsüden Kuran kursunun borcunun söylememin ne zararı var.Sizin duymanızı istemiyorlar.Evet söylüyorum Kuran kursunun 400 milyar borcu var .

Piyasada şu esnaflarımıza kayıta geçsin bunu ödemek için buradan para topluyoruz.Kuran kursumuzun sıkıntıları var dedik.Onlarıda söyleme diyorlar. Yok mu var bir sürü sıkıntıları var.Onuda siz araştırın bulun. Evet muhterem kardeşlerim , onun için tekrar ediyorum .Ben haklarımı helal ediyorum fakat 2 kişi hariç. 1.benim rahatsızlığımı kronik hastalığımı öksürüp duruyorum tedavisi yok diline dolayıp makara edip ileri geri konuşanlara, bir de bu saydığım dedikoduculara yalan atan kimselere hakkımı helal etmiyorum.Onun dışında siz değerli cemaatime hakkımı helal ediyorum.Sizlerden helallik istiyorum.’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskefiyeli 3 yıl önce

Kuran Kursu bu 400 milyar borcu nere yapmış Müftü efendi.