Ünal Karaman ile anlaşılmasının ardından, Bero, N’doye, Aytaç ve Uğur ile yollar ayrıldı. Başka isimlerin olduğu da biliniyor. Özkan Sümer’in kararları alan olarak ismi medyada var.    Uğur Demirok da sosyal medya hesabından böyle bir ifadesi var. Ünal Karaman’ın bu durumda elini güçlendirecekler mi, bilinmiyor? Kulübün maaş yükü düşsün diye takımın iskeletiyle oynamak akıllıca değil. Sayın Ağaoğlu, stoper arıyoruz diyor. Elindeki Uğur Demirok’u gönderirseniz stoper ararsınız. Hüseyin Türkmen’le mi sezonu bitireceksiniz?  

İkinci nokta Aytaç’ın gönderilmesini de yanlış buldum. En ihtiyaçlı bölge, orta saha oynar, forvet arkası oynar, yedek bekler Aytaç Kara. Malatya’da iyi bir sezon geçirdi. Sıfırdan takımı kurmanıza gerek yok. Usta yönetimini eleştirsek de iskeleti olan bir takım bıraktılar. Burada yapılması gereken, maaş yükü çok olan oyunculardan indirim istemekti. İndirime yanaşmayanla yolları ayırabilirdin.   

İndirime yanaşmayan yıldız oyuncuların olduğunu Sayın başkan Ağaoğlu söyledi. Sayın başkan, kulübün başkanı indirime yanaşmıyorlar diye medyada bunu dile getirmez. Trabzonspor başkanı ne derse o olurdu. Şimdi medyada bu insanları topun ağzına atmanıza gerek yok. Uğur Demirok’un kalemini hemen kırıp, Burak’ın kulübe, size, bize ayar vermesini sineye çekemezsiniz. Çekerseniz de siz bilirsiniz.   Takımla birlikte kulübü de iyi bir yönetim aklına ihtiyaç var.

Sezon başı transfer planlaması, ‘eldeki pahalı oyuncularda kurtul’ olarak belirlenmiş ama en pahalılar hala orada ve de indirime yanaşmıyorsa, sorun başka yerde.  Yani Sosa, Burak, Kucka gibi oyuncuları satın demiyorum. Yerini dolduracaksanız satın. Uğur’un yerini doldurmadan sattınız, Mustafa Akbaş-Hüseyin Türkmen ile sezonu bitirme hayali kuruyorsunuz. Ünal hocanın kendi takımını  yapmasına da müsaade edin. Paramız yok, eldekilerle idare et derseniz, sezon başlamadan biter. Biz yanılırız, siz haklı çıkarsınız diye umuyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.