Bu haber kez okundu.

Trabzonspor-2 Konyaspor-2

Trabzonspor, Süper Lig’in 6.haftası maçında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren müsabakaya Trabzonspor çok hızlı başladı. Henüz 43.saniyede Cornelius’un golü ile öne geçen Bordo-Mavili ekip, 4.dakikada Nwakaeme, 6.dakikada da Bakasetas ile ikinci gole çok yaklaştı. Ancak Bordo-Mavili ekip iki pozisyonda da kelci Sehic’i geçemedi. Karşılaşmanın 9.dakikasında Vitor Hugo’nun Skubic’e yaptığı faul sonrası hakem Halil Umut Meler direkt olarak kırmızı kartını çıkarırken Bordo-Mavili ekip sahada 10 kişi kaldı.

Kırmızı kartın ardından tüm roller değişti. Bordo-Mavili ekibin çok erken 10 kişi kalmasıyla ev sahibinin baskısı da arttı. Trabzonspor 20.dakikada Endri Çekici’nin golüne engel olamazken skor 1-1’e geldi. Golden sonra da Konyaspor’un atakları vardı. Vitor Hugo’yu hiç tereddüt etmeden oyundan atan Halil Umut Meler, 40.dakikada Cikalleshi ve 42.dakikada ise Ahmet Çalık’a yaptıkları fauller sonrası kart dahi göstermedi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya ise Konyaspor golle başladı. 46.dakikada Endri Çekici’nin golü ile Trabzonspor 2-1 geri düştü.

Trabzonspor, 60.dakikadan sonra oyunda üstünlüğünü hissettirmeye başladı. 66.dakikada gelişen Trabzonspor atağında İsmail’in şutunda Sehic topu çeldi, dönen topu Djaniny kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlar direkten geri döndü, bu kez Marek Hamşik vurdu yine Sehic golü önledi. 80.dakikada Gervinho kaleci ile karşı karşıya kaldı, çalım atmak istedi ancak Sehic topu çalarak mutlak golü önledi. 82.dakikada Rahmanovic’in kafa şutunda Uğurcan müthiş bir kurtarışa imza attı. Kalan dakikalarda sonucu değiştirecek golü bulamayan Trabzonspor sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

 

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor2 Konyaspor2
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80