Bu haber kez okundu.

TRABZONSPOR 1 GALATASARAY 1

Trabzonspor, 36.hafta maçında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Son dört maçından beraberlikle ayrılan Bordo-Mavili ekip, ezeli rakibi ile arasındaki puan farkını eritme adına 3 puan parolası ile sahaya çıktı. Henüz 38.dakikada gelişen atakta Djaniny’nin vuruşunda Muslera gole izin vermedi. 5.dakikada bu kez Bakasetas ceza sahası dışından çok sert bir şut çıkardı, yine Muslera köşeden mutlak golü önledi. Bordo-Mavili ekip, 25.dakikada bir kez daha Bakasetas ile gole çok yaklaştı, Yunan oyuncunun vuruşunda yine Muslera Bordo-Mavili oyuncuya geçir vermedi. Pozisyonun devamında kullanılan köşe atışında Nwakaeme’nin kafa vuruşunda top yan direğe vurarak oyun alanına geri döndü. İlk 45 dakikada gol sesi çıkmadı.

Müsabakanın ikinci yarısına da Trabzonspor çok etkili başladı. İlk yarıda olduğu gibi yine Bakasetas, gole yakın olan isimdi. Yunan oyuncunun 55.dakikada çektiği şutta kaleci Muslera topu kontrol etti. Karşılaşmanın 60.dakikasından sonra Galatasaray’ın baskılı oyunu vardı. Bu dakikalarda bunalan Trabzonspor savunması ev sahibi takıma gol izni vermedi. Trabzonspor aradığı golü 76’da savunma oyuncusu Edgar ile buldu. Bu dakikada gelişen atakta Luyindama’nın uzaklaştırdığı top Edgar’ın önünde kaldı, Portekizli oyuncunun ceza sahası dışından çok sert ve düzgün şutunda Muslera bu kez çaresiz kaldı ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. Golden bir dakika sonra gelişen Galatasaray atağında Emre Kılınç’ın çok sert şutunda Uğurcan beraberlik golüne izin vermedi. Trabzonspor, 90+5.dakikada Emre Akbaba’nın golüne engel olamadı ve skor 1-1’e geldi. Müsabaka da bu skorla sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler:
TRABZONSPOR 1 GALATASARAY 1
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.