Bu haber kez okundu.

Trabzon'da Koronavirüsten ölümler devam ediyor...


 Türkiye’de bu durum yaşanırken Trabzon’da da hem vaka sayısında hem de ölüm oranlarında ciddi artış yaşanıyor. Özellikle son 3 günde Trabzon’da yaşanan peş peşe ölümler, yaşanan durumun vehametini bir kere daha ortaya koydu. 
Edinilen bilgiye göre Trabzon’da son 24 saatte, Koronavirüsten 6 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Hayatını kaybeden kişilerin Trabzon’da ki hastanelerde yoğun bakım ünitelerinde tedavi gördüğü kaydedildi.

SON 3 GÜNDE ÖLENLERİN SAYISI 14’E ÇIKTI


Bugün hayatını kaybeden 6 kişi ile birlikte Trabzon’da son 3 günde Koronavirüs kaynaklı ölen kişi sayısının 14’e çıktığı belirtildi. Trabzon’da salgının başladığı ilk günden bugüne Koronavirüs’ten hayatını kaybedenlerin sayısının ise 70’i geçtiği ifade ediliyor.


Son 24 saatte hayatını kaybeden kişilerin: Of Nüfusuna kayıtlı M.Y., Vakfıkebir nüfusuna kayıtlı F.B., Düzköy nüfusuna kayıtlı Y.T., yine Of Nüfusuna kayıtlı F.B., Araklı Nüfusuna kayıtlı D.B., Torul nüfusuna kayıtlı Y.Ö., Kelkit nüfusuna kayıtlı Ö.M. olduğu belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.