Bu haber kez okundu.

Otizmli Trabzonspor taraftarı Burak Kaya, hayali olan Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ile buluştu.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na büyük bir hayranlık duyan otizmli taraftarımız Burak Kaya'nın hayali bu akşam gerçekleşti.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, en büyük hayali kendisiyle tanışmak olan minik taraftarımız Burak ve babası Yılmaz Kaya'yı takımımızın Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynadığı Antalyaspor maçına davet etti.

Kendisini gördüğü zaman büyük mutluluk yaşayan minik taraftarımızla bir araya gelmekten keyif aldığını vurgulayan Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, "Burak, bizim evladımız. Ben de onu çok seviyorum" dedi.

Baba Yılmaz Kaya ise, "Burak, başkanımızı o kadar seviyor ki televizyonda onu gördüğü zaman gidip ekranı öpüyor. O nedenle bu buluşma bizim için çok önemliydi. Hayatımızın en anlamlı günlerinden birini yaşadık. Allah başkanımızdan razı olsun. Burak'ı ve bizi çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.