Bu haber kez okundu.

HAYDİ FIRTINA BU GECE O GECE

Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig’in 13. haftasında oynayacakları maç ile birlikte 128. kez rakip olacak. Trabzonspor ile Galatasaray, bugüne kadar Süper Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel müsabakalar olmak üzere toplam 127 kez mücadele etti. Söz konusu mücadelelerde sarı-kırmızılılar 58 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-mavililer ise 42 kez rakibini mağlup etti. 27 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Geride kalan karşılaşmalarda Aslan 166, Karadeniz ekibi ise 142 kez rakip fileleri havalandırdı. KARAMAN ve Terim berabere

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bugüne kadar 2 kez rakip oldu.

Söz konusu müsabakalarda iki teknik adamın da birer galibiyeti bulunuyor. Geride kalan 2 karşılaşmada Trabzonspor'un 5 golüne, Galatasaray 3 golle karşılık verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.