Bu haber kez okundu.

FIRTINA SERT ESTİ 2-0

Trabzonspor, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 21.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’nin konuğu oldu. Eryaman Stadı’nda oynanan müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Trabzonspor, ilk 45 dakikada istediği oyunu sahaya yansıtamadı. 10.dakikada Sessegnon’un şutunda Uğurcan mutlak golü önledi. 23.dakikada ise gelişen Gençlerbirliği atağında Nadir, mutlak pozisyonda topu üstten auta attı. Bordo-Mavili ekip, ilk yarıda istediği pozisyonları bir türlü bulamadı. İlk 45 dakika golsüz beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında tempo artırmaya çalışan Trabzonspor aradığı golü 79.dakikada penaltıdan Sosa ile buldu. 76.dakikada ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda şut teken Hüseyin’e Nadir tabanıyla müdahale etti. VAR’a giden Hüseyin Göçek penalytı noktasını gösterdi. Sosa’nın golü ile Trabzonspor 1-0 öne geçti. Bu golle rahatlayan Fırtına, 83.dakikada Nwakaeme’nin golü ile skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı. Müsabakayı 2-0 kazanan Trabzonspor şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanın sahibi olurken maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

 

Anahtar Kelimeler:
FIRTINA SERT ESTİ 2-0
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.