Bu haber kez okundu.

FIRTINA MALATYA DA SERT ESTİ 5-1

Erken bulduğu golün morali ile Malatya kalesine yüklenen Trabzonspor’da Gervinho yaptığı baskı sonrası kazandığı topu Djaniny’e, bu oyuncunun da pası ile Nwakaeme fileleri havalandırarak Bordo-Mavili takımı 2-0 öne geçirdi. Hız kesmeyen Trabzonspor, 29.dakikada Gervinho ile skoru 3-0 yaptı. Savunmada yaşanan bir anlık hata sonrası Trabzonspor 32.dakikada Adem Büyük’ün golüne engel olamadı ve skor 3-1 oldu.

Oyun temposunu kaybetmeyen Trabzonspor, Yeni Malatya kalesini adeta ablukaya aldı. 42.dakikada bu kez Marek Hamşik sahneye çıktı. Gervinho çalımlarla ceza sahasına girdi, arka direğe çıkardığı topu çaprazdan filelere gönderen Marek Hamşik, ilk yarının skorunu 4-1 olarak belirledi. Müsabakanın ikinci yarısında da Trabzonspor’un atakları devam etti. 66.dakikada ceza sahası içinde Djaniny yerde kaldı, hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Djaniny skoru 5-1 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında Yeni Malatya’nın bulduğu iki gol biri faul biri de ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. Karşılaşmayı 5-1 kazanan Trabzonspor, Süper Lig’e müthiş bir başlangıç yapmış oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80