Bir felaketi yaşadı bordo mavililer. 2-0 mağlub duruma düşünce, demoralize olan Trabzonspor, o dakikadan sonra maçı çeviremeyeceğini belli etti. Kaleci Onur nasıl bir performanstır o. Bu zamana kadar en kötü Onur maçlarından biri. Ünal hocam, Abdülkadir niye dışarda? Onazzi’yi çıkarman gerekirdi. Ağaoğlu yönetimin en büyük eksiği, berbat oyuncuları büyük oyuncu diye bize sunması. İranlılar olsun,Toure olsun hepsi vasat.

Trabzonspor’un ön tarafı maçı çevirir. Ama hepsi ligi kafasında bitirmiş gibi oynadı. Burak Yılmaz’ı kadroya almamak ne demek? Nasıl bir hatadır. Ünal hocam, senle Burak Yılmaz’ı çatıştırıp, işte bu sonucu elde ettiler. Amaçları buydu. Şimdi yönetim değişikliğine gidilir. Başkan iyi insandı. Başarılı olacağına da inanıyordum. Hala inanıyorum ama bu takıma inanmıyorum. Bu takıma içine fitne fesat girdi. Bir daha zor düzelir. Burak, Onur, Sosa, yerliler, yabancılar, Amerikalılar, Afrikalılar ve diğerleri. Şehir ve yerel medya Trabzonspor’u yese doymayacak.

Milli maç arasından sonra Fenerbahçe maçında olağan bir yenilgi gelirse, Ünal Karaman’dan başlayarak herkes gider. Önce kaleci Onur. Vurdumduymaz, banane, yersek yiyelim bir anlayışla oynadı. Bu kadar kötü savunma yapan ve hücum yapamayan, ne oynadığı belli olmayan Trabzonspor’un 5 yemesi normaldi. Eğer, Rodeyega ilk dakikalarsa o golü atsa, bu maçın rengi değişirdi. Orada Burak olsa o kesin goldü. Ünal hocam, dolduruşa gelme, Burak’ı kazan. Onur’u 2. Golden sonra dışarı almadığın için hatalısın. Abdülkadir’ı dışarı aldığın için de hatalısın. İleri tek top taşıyan adam dışarı alınır mı? Geçmiş olsun hocam.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80