Bu haber kez okundu.

VEKİL BALTA BÖLGEMİZDE

Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta memleketinde (Vakfıkebir'de )bir dizi özel ziyaretler yapmaya devam ediyor.
Bugün ilk olarak Çarşıbaşı Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Burak Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek korona virüsü hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
VEKİL BALTA BÖLGEMİZDE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil ozkan 3 yıl önce

beledıyemız esnafımıza cok kucuk yatırımlarla cok cıddı destek olabilır ahsap yada brefabrık cok dusuk malıyetli yerler yabılabılır yıllardır kabugunu kıramayan vakfıkebır e desdek amaclı cok dusuk malıyetlerle ekmek satıs reyonları ve yoresel urun satıs noktaları kurmaz bu işleri bır ıkı kişeye baglamak yerine ornek ilce fırınlarını sahilde kurulacak ekmek satiş reyonlarını tum fırınların hızmetıne ortak işletecek sekilde her fırına aynı desdegı aynı esit karı sagliyacak sekilde vakfıkebır ısmı gibi bır işletme düsünulmuyor akcabat sadece yemek sektori ile cok yol alirken bız neyı bekliyoruz adımız buyuk bilene bız nıye kuculuyoruz her yer buyurken sehrımıze desdek olalım cemil ozkan ıst