Vakfıkebir Haber

Vakfıkebir CHP İlçe Başkanı Olcay Bahadır’dan 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı!

VAKFIKEBİR

Vakfıkebir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Olcay Bahadır, 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bahadır mesajında, yeni eğitim yılına başlamanın heyecanını paylaştıklarını belirterek şunları söyledi:

"Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, her zaman olduğu gibi bu yılda öğrencilerimizin yanında olmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılı, verimli ve güzel bir yıl diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın eğitim yolculuğunda onların yanında olmak en büyük önceliğimizdir."

CHP İlçe Başkanı Olcay Bahadır ayrıca, öğrencilerin eğitimine katkı sunmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize kırtasiye desteğimizi sunuyor, onların eğitim hayatına küçük de olsa katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Bahadır, mesajının sonunda tüm öğrencilere başarılarla dolu bir yıl diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.