Vakfıkebir’in uzun yıllardır beklediği önemli yatırımlardan biri olan Adalet Sarayı Projesi’nde yapım çalışmaları başladı. Projede ilk kazmanın vurulması ilçede memnuniyetle karşılandı.
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, çalışmaların başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, Adalet Sarayı’nın Vakfıkebir’in adalet hizmetleri altyapısına önemli katkı sağlayacağını belirtti.
Uzun, projenin ilçeye kazandırılmasında emeği ve katkısı bulunan isimlere teşekkür ederek, “Vakfıkebir’imizin yıllardır beklediği Adalet Sarayı projesinde bugün itibarıyla çalışmaların başlamasının mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin önemli ihtiyaçlarından birini karşılayacak bu yatırımın hayata geçirilmesinde emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Ahmet Uzun açıklamasında; önceki dönem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanı Akın Gürlek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal ve önceki dönem Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya teşekkür etti.
“Vakfıkebir’imiz için verilen sözlerin birer birer gerçeğe dönüşmesinin gururunu yaşıyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye, yatırımların hayata geçirilmesi için gayret göstermeye ve Vakfıkebir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullanan Uzun, Adalet Sarayı Projesi’nin Vakfıkebir’e hayırlı olmasını diledi.