Vakfıkebir Haber

BEŞİKDÜZÜ İLÇE KAYMAKAMI MUAMMER SARIDOĞAN NEŞTERİ VURDU!

BEŞİKDÜZÜ

Yıllardır atıl durumda bulunan Beşikdüzü Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nda kapsamlı temizlik ve düzenleme çalışmaları başladı.

Yıllardır atıl durumda bulunan Beşikdüzü Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nda kapsamlı temizlik ve düzenleme çalışmaları başladı.

Beşikdüzü’nde uzun yıllardır bakımsız ve atıl durumda bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı, yeniden ilçe halkının hizmetine kazandırılmak üzere kapsamlı bir çalışma sürecine girdi. Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’ın öncülüğünde başlatılan çalışmalarla parkta yıllardır biriken sorunların giderilmesi için kurumlar adeta seferber oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Beşikdüzü Belediyesi Şantiye Şefliği ekipleri, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilgili kurumların katılımıyla yürütülen çalışmalar kapsamında parkın genel temizliği ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

''Parkta Geniş Çaplı Çalışma''

Ekipler tarafından park içerisinde kontrolsüz şekilde büyüyen ağaçların budanması, gerekli görülen ağaç ve kütüklerin kaldırılması, çevre temizliği ve alanın yeniden düzenlenmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor.

Uzun süredir vatandaşların kullanımından uzak kalan parkın, yapılacak düzenlemelerin ardından yeniden ailelerin vakit geçirebildiği, çocukların güvenle oynayabildiği ve vatandaşların dinlenebildiği bir sosyal yaşam alanı haline getirilmesi hedefleniyor.

''Kurumlar Ortak Hareket Etti''

Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nda başlatılan çalışma, kamu kurumları ile yerel yönetimlerin iş birliği içerisinde hareket ettiğinde ilçenin uzun yıllardır çözüm bekleyen sorunlarının giderilebileceğini de ortaya koydu.

Çalışmaları yerinde takip eden vatandaşlar, parkın yeniden düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen tüm kurum ve personele teşekkür etti.

Vatandaşlar, “Yıllardır çözüm bekleyen önemli bir sorun ortak bir çalışma ve ortak bir iradeyle çözüme kavuşuyor. Parkımızın yeniden vatandaşlarımızın kullanımına açılacak olması bizleri son derece mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

“Şehit Erdal Kurtoğlu Parkı Yeniden Vatandaşların Olacak”

Beşikdüzü’nün önemli değerlerinden biri olan ve Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu’nun adını taşıyan parkın yeniden düzenlenmesi ilçe halkında büyük memnuniyet oluşturdu.

Vatandaşlar, Kaymakam Muammer Sarıdoğan’ın göreve başladığı günden bu yana ilçenin sorunlarının çözümüne yönelik sahada yürüttüğü çalışmaların ve kurumlar arası koordinasyonun parkta gerçekleştirilen bu çalışmada da açık şekilde görüldüğünü ifade etti.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Şehit Erdal Kurtoğlu Parkı’nın yeniden çocukların sesleriyle dolan, ailelerin buluştuğu ve vatandaşların huzur içinde vakit geçirdiği bir yaşam alanı olarak Beşikdüzü’ne hizmet vermesi bekleniyor.

Yıllardır atıl durumda bulunan bir alanın yeniden hayata kazandırılmasıyla birlikte, Beşikdüzü’nde önemli bir sosyal yaşam noktası daha ilçeye kazandırılmış olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.