27 Gün önce ilçemizden apar topar bir takım Ali Cengiz oyunu ile gönderilen İlçe Müftüsü Recep ŞAHAN’ın nedense gündemden düşmeyişi İlçede şaşkınlıklara neden olmaya devam ediyor.

Bir zat çıkmış diyanet başkanı kesilmiş,vaaz vermeye başlamış.Ey zati muhterem müftü bey 27 gün önce sürgünle gönderilirken sen neredeydin.?

Müftü Bey’ in vaazında anlattıklarıyla mağdur olduğunu biz dile getirdik. O zaman birileri de haklı olarak gönderildiğini ve sebeplerini yazsaydı ya. O zaman gitmesinin haklı olduğunu anlar bizde yazımızı o yönde yazardık.Biz her zaman haksızın karşısında ,haklının yanı da yer alan düşünceye ve inanca sahibiz.

Vakfıkebir’ i seven27 gün önce Vakfıkebir’ ine sahip çıkardı .Ne garip ki müftü bey gideli 27 gün olmasına rağmen zati muhterem in biri resmen birilerinin avukatı olmuş.

Birileri haksız mı sürüldü araştırmasını tercihi yerine, sürüleni yargılamayı seçmiş.Bir de utanmadan yok ona kim mikrofonu vermİş miş. Müftü Bey in kimsenin mikrofonuna ihtiyacı yok. Müftü Bey Diyanetin Camisinin Kürsüsünden hem de Diyanetin mikrofonuyla diyanetin personelinin nasıl haksızlığa uğradığını vaaz ederek, cemaadını ve kamu oyunu bilgilendirmiştir.

Ne garip ki, Müftü bey haksızsam mahkemeye verin demesinden daha doğru ve doğal ne var. Adam beni yargılayın haksızlığımın cezasını çekeyim dedi. Benim anladığım Müftü Bey zanlı olarak gitmek istemedi. İftira ile gittiğini anlattı, Mahşerde görüşürüz dedi. Haklıysa sürenler bu söylemden neden korkuyor.Yoksa seninde bu işte bir parmağın mı var.

Tabi ki sende haklısın reklam parası gelecek.Yazmasan nereden reklamı alacaksın ki .Şunu unutmamak gerek kir bu dünyanın diğer tarafı da var.

Ayrıca bizler Vakfıkebir düşmanı değiliz.Hatta Vakfıkebir sevdalısıyız. Vakfıkebir’ in geri kalması haksızlıkların ve haksızların bugüne kadar ört pas edilmesidir. Bu dünya da gücü olanlar güçsüzleri kendi güçlerini adalet sayanlar, bu dünyada veya öbür dünyada, Allahın adaletine hesap vereceklerdir. Giden Müftü Bey de bunları söyledi. Hatası varsa bu dünyanın mahkemeleri vardı. Orada haksızlığı ortaya çıkardı o zaman müftü beyin gitmesine kimse üzülmezdi.Kimsede bu konu hakkında yazı da yazmazdı.

Ayrıca birileri gibi kalemimizi paraya satacak kadar alçalmadık. Sadece haksızlığa uğrayanın yanındayız. Bunu da kamuoyunun huzurunda paylaşmak istiyorum.İnancımıza göre haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır.Onun için bizde susmuyoruz, susanlar düşünsün.

Sağlıklı kalmanız dileğiyle .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya Fidaye 3 yıl önce

Asım Başkanım, koronavirüs dolayısıyla bazı olaylara gerçekten Fransızım. Müftü Beyin haksızlığa uğradığını sadece sizin paylaşımlarınızdan okumuştum. Hatta Müftü Beyi savunan veya bu konuda açıklama yapan biri de olmamıştı o zamanlar. Ya da ben rastlamadım. Biliyorsun, okumam- yazmam biraz kıtçadır. Şimdi 27 gün sonra neler oldu, kimler sahne aldı? Tiyatronun yazarı kim? Oyuncular kim? Sevgilerimle...